Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Mehmet Keleş, 15 temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Gününün 10’uncu yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.
Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Keleş, 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü’nün 10. yıldönümü dolayısıyla yayımladığı açıklamada, 2016’daki darbe girişimine karşı verilen mücadeleyi “milletimizin sarsılmaz iradesinin ve birlik-beraberlik ruhunun en güçlü tezahürlerinden biri” olarak nitelendirdi.
Üniversitenin resmi sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, “Millî irademizi, bağımsızlığımızı ve demokrasimizi hedef alan 15 Temmuz’daki hain darbe girişimine karşı verilen destansı mücadele; tarih boyunca hürriyetinden ve bağımsızlığından asla taviz vermeyen milletimizin sarsılmaz iradesinin, birlik ve beraberlik ruhunun en güçlü tezahürlerinden biri olmuştur” ifadeleri kullanıldı.
Açıklamada, vatanın bağımsızlığı, milletin huzuru ve demokrasinin geleceği uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerin rahmet, minnet ve dualarla yâd edildiği, kahraman gazilere ise şükranların sunulduğu belirtildi.
Haber Merkezi


GENEL
14 gün önceGENEL
17 gün önceSİYASET
15 Temmuz 2026GENEL
15 Temmuz 2026GENEL
15 Temmuz 2026GENEL
15 Temmuz 2026EĞİTİM
15 Temmuz 2026
1
Başkan Aydın: Enerjimizi Adıyaman için harcıyoruz
31970 kez okundu
2
SANKO Üniversitesi kompozisyon yarışması düzenlendi
25268 kez okundu
3
Yeniden Refah’tan dikkat çeken Soylu-Özdağ çağrısı
14790 kez okundu
4
Sivas’ta on binler Doğu Türkistan ve Filistin için ayakta
13210 kez okundu
5
Adıyamanlılar ADVAK’ta Bayramlaşacak
12565 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

Bu kapanacak 20 saniye
Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.