Adıyaman Valiliği tarafından yapılan açıklamada, meteorolojik veriler doğrultusunda alınan karar kapsamında; Halk Eğitim Merkezlerine bağlı kurslar, özel eğitim ve rehabilitasyon merkezleri ile kreşler ve gündüz bakımevlerinde 23 Ocak 2026 Cuma günü eğitim ve faaliyetlere bir gün süreyle ara verildiği bildirildi.
Bazı Kamu Personeli İdari İzinli Sayılacak

Valilik açıklamasında ayrıca, kamu kurumlarında görev yapan malul gaziler, engelli personel, hamileler, kronik rahatsızlığı bulunanlar ile 0-6 yaş arası çocuğu bulunan kadın kamu personelinin de aynı gün idari izinli sayılacağı belirtildi.
Yetkililer, vatandaşların olumsuz hava koşullarına karşı dikkatli ve tedbirli olmalarını isterken, kamuoyunun gelişmelerden resmi kanallar aracılığıyla bilgilendirilmeye devam edileceği ifade edildi.
Kaynak : PERRE
GENEL
11 gün önceGENEL
29 gün önceEĞİTİM
25 Mayıs 2026EKONOMİ
25 Mayıs 2026GENEL
25 Mayıs 2026DİĞER HABERLER
25 Mayıs 2026GENEL
25 Mayıs 2026
1
Başkan Aydın: Enerjimizi Adıyaman için harcıyoruz
31864 kez okundu
2
SANKO Üniversitesi kompozisyon yarışması düzenlendi
25158 kez okundu
3
Yeniden Refah’tan dikkat çeken Soylu-Özdağ çağrısı
14683 kez okundu
4
Sivas’ta on binler Doğu Türkistan ve Filistin için ayakta
13137 kez okundu
5
BMC VE MİLLİ TANK ALTAY
10642 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.