Adıyaman Üniversitesi’nden dört akademisyen, Stanford Üniversitesi ve Elsevier iş birliğiyle hazırlanan “Dünyanın En Etkili Bilim İnsanları 2026 Listesi”nde yer aldı.
Adıyaman Üniversitesi’nden dört akademisyen, Stanford Üniversitesi ve Elsevier iş birliğiyle hazırlanan “Dünyanın En Etkili Bilim İnsanları 2026 Listesi”nde yer aldı. Üniversite tarafından yapılan açıklamada, akademisyenlerin uluslararası alanda elde ettiği başarıdan duyulan memnuniyet dile getirildi.
Adıyaman Üniversitesi’nden 4 Akademisyen Listede
Dünyanın En Etkili Bilim İnsanları 2026 Listesi’ne Adıyaman Üniversitesi’nden Prof. Dr. Ali Serol Ertürk, Prof. Dr. Gökhan Elmaci, Doç. Dr. Serbay Duran ve Doç. Dr. Sercan Yalçın girmeyi başardı.
Üniversite yönetimi, bilimsel çalışmalarıyla üniversiteyi uluslararası alanda temsil eden akademisyenleri tebrik ederek başarılarının devamını diledi.
Dört akademisyenin listede yer alması, Adıyaman Üniversitesi’nin bilimsel çalışmalarının uluslararası düzeyde görünürlüğü açısından önemli bir gelişme olarak değerlendirildi.
Haber Merkezi


GENEL
3 gün önceASAYİŞ
3 gün önceSPOR
18 gün önceGENEL
10 Ekim 2026GENEL
10 Ekim 2026GENEL
10 Ekim 2026SİYASET
10 Ekim 2026
1
SANKO Üniversitesi kompozisyon yarışması düzenlendi
25505 kez okundu
2
YKS Adıyaman’da Yapılabilecek
22958 kez okundu
3
SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde Hemşirelik Haftası kutlandı
20669 kez okundu
4
Trump’tan seçim sonrası ilk mülakat
12146 kez okundu
5
Kursiyerlerin el eme göz nuru sergisine yoğun ilgi
10606 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.
Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.