DOLAR

42,5354

0.07%
EURO

49,5729

-0.06%
ALTIN(gr)

5.745,37

-0,12%
BİST 100

11007.37

-0,12%
  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • İNTERAKTİF
  • HESAP
  • DİĞER
AKEDAŞ’dan yenileme çalışması devam ediyor

AKEDAŞ’dan yenileme çalışması devam ediyor

Kahramanmaraş ve Adıyaman’da 2022 bakım onarım ve yenileme çalışmalarını planlama çerçevesinde sürdüren Akedaş Elektrik Dağıtım A.Ş. kaliteli ve kesintisiz enerji için yenileme çalışmaları devam ediyor.

ABONE OL
7 Haziran 2022 22:06
AKEDAŞ’dan yenileme çalışması devam ediyor
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Zorlu coğrafya ve iklim şartlarına sahip Andırın’ın Geben, Alanlı, Akifiye ve Osmancık Mahallelerinde çalışmalarını yoğunlaştıran Akedaş Elektrik Dağıtım A.Ş., yıpranan şebeke hatlarında gerçekleştirdiği yenileme çalışmalarının yanı sıra, arıza oluşumunun önüne geçmek için bakım ve onarım faaliyetlerini de aralıksız sürdürüyor. 
Karadeniz’i aratmayan güzellikleri ve coğrafyasının yanı sıra yaylalarıyla da adından söz ettiren Andırın’da zorlu arazi koşullarına rağmen çalışmaların en kısa sürede tamamlanması için bölgede 4 ekip ve takviye personellerle faaliyetlerini sürdüren Akedaş Elektrik Dağıtım A.Ş. Andırın İşletme Şefi Hayri Uçan,”Bölgemizde gerek çetin geçen kış şartları nedeniyle gerekse zamana bağlı olarak hatlarımızda hasarlar oluşabiliyor. Bizde kurum olarak her bölgede olduğu gibi bölgemizde de bakım, onarım ve yenileme planlamamız kapsamında titizlikle çalışmalarımızı sürdürüyoruz.” dedi.
Kurum tarafından yapılan açıklamada ayrıca Kahramanmaraş ve Adıyaman’ın şehir merkezleri ile kırsal bölgeleri için de bakım, onarım ve yenileme çalışmalarının planlamalar dahilinde sürdürüldüğü ifade edildi. 

 

Kaynak: PHA



Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r-tüm-haberler-bilesen
300x250r-tüm-haberler-bilesen-2

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.