Milli Eğitim Bakanı Özer, sosyal medya hesabından, Bakanlık tarafından deprem bölgesinde LGS ve YKS’ye girecek 8 ve 12. sınıf öğrencileri için oluşturulan DYK noktalarına ilişkin paylaşımda bulundu.
Deprem bölgesindeki öğrencilere sınava hazırlık sürecinde destek olmak için çalışmalarını yoğunlaştırdıklarının altını çizen Özer, “Afet bölgesinde, 761 noktada LGS ve YKS’ye hazırlık süreçlerinde destekleme yetiştirme kurslarımızla öğrencilerimizin yanındayız” ifadesini kullandı.
DYK’lerin bulunduğu yerlere ilişkin detaylara Bakanlığın ‘http://dhgm.meb.gov.tr/dyk’ internet adresinden ulaşılabilecek.
Haber Merkezi
SİYASET
31 Mart 2023SİYASET
31 Mart 2023SİYASET
31 Mart 2023GÜNDEM
31 Mart 2023DİĞER HABERLER
31 Mart 2023GÜNDEM
31 Mart 2023EKONOMİ
31 Mart 2023Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.
Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.