Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Ahmet Aydın, Adıyaman’daki esnaf ve sanatkâr odalarının başkanlarıyla Bakanlık’ta bir araya geldi. Toplantıda esnafın talepleri, beklentileri ve çözüm önerileri ele alındı.
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Ahmet Aydın, Adıyaman’daki esnaf ve sanatkâr odalarının başkanlarıyla Bakanlık’ta bir araya geldi. Toplantıda esnafın talepleri, beklentileri ve çözüm önerileri ele alındı.
Aydın, Berberler Odası Başkanı Mehmet İspir, Terziler Odası Başkanı Osman Demir, Kahta Esnaf Odası Başkanı Tahsin Çatan, Çelikhan Esnaf Odası Başkanı Hüseyin Koç, Gölbaşı Esnaf Odası Başkanı Niyazi Coşkun, Gölbaşı Şoförler Odası Başkanı Kasım Öztürk, Besni Esnaf Odası Başkanı Hayati İşitmen, Tut Esnaf Odası Başkanı Şinasi Kesici, Ağaç İşleri Esnaf Odası Başkanı Zeynal Asnuk, Konfeksiyoncular Odası Başkanı Mustafa Salman ve Şoförler Odası Başkanı Turabi Bayır ile görüştü.
Bakan Yardımcısı Aydın, şehrin ekonomik ve sosyal hayatının temel direği olan esnafın sorunlarını istişare ettiklerini belirtti. Alın teriyle üreten ve emeğiyle şehre değer katan esnafın yanında olmaya devam edeceklerini söyledi. Ziyaret için oda başkanlarına teşekkür eden Aydın, katkılarının önemine dikkat çekti.
Haber Merkezi



EĞİTİM
3 gün önceGENEL
15 gün önceGENEL
22 gün önceASAYİŞ
22 gün önceSPOR
29 Ekim 2026GENEL
29 Ekim 2026GENEL
29 Ekim 2026
1
Başkan Aydın: Enerjimizi Adıyaman için harcıyoruz
32226 kez okundu
2
SANKO Üniversitesi kompozisyon yarışması düzenlendi
25555 kez okundu
3
Yeniden Refah’tan dikkat çeken Soylu-Özdağ çağrısı
15043 kez okundu
4
Sivas’ta on binler Doğu Türkistan ve Filistin için ayakta
13367 kez okundu
5
Adıyamanlılar ADVAK’ta Bayramlaşacak
12739 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.
Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.