Adıyaman’ın Besni ilçesine bağlı İzollu Köyü İlk ve Ortaokulu’nda görev yapan öğretmen Muhammed Özalp, okuma yazmayı öğrenen 1’inci sınıf öğrencileri için “Artık Okuyorum” etkinliği düzenledi. Yarıyıl tatilinin yaklaşmasıyla birlikte öğrencilerin motivasyonunu artırmak amacıyla gerçekleştirilen etkinlikte, okuma yazmayı öğrenen öğrencilere madalya takıldı, pasta kesilerek başarıları kutlandı.

Renkli görüntülere sahne olan etkinlik, öğrenciler ve veliler tarafından memnuniyetle karşılandı.
Daha önce de çeşitli sosyal ve eğitsel etkinliklere imza atan öğretmen Muhammed Özalp’in, öğrenciler tarafından sevilen bir eğitimci olduğu ifade edildi. Eğitim çalışmalarının yanı sıra Bölgesel Amatör Liglerde hakemlik de yapan Özalp’in, öğrencilerin akademik ve sosyal gelişimlerine katkı sunmaya yönelik faaliyetlerini sürdürdüğü belirtildi.

Veliler, çocukların özgüvenini artıran ve okumaya teşvik eden bu anlamlı etkinlik dolayısıyla öğretmen Muhammed Özalp’e teşekkür etti.
Kaynak : PERRE
GENEL
5 gün önceASAYİŞ
5 gün önceSPOR
21 gün önceGENEL
13 Ekim 2026GENEL
13 Ekim 2026GENEL
13 Ekim 2026SİYASET
13 Ekim 2026
1
SANKO Üniversitesi kompozisyon yarışması düzenlendi
25509 kez okundu
2
YKS Adıyaman’da Yapılabilecek
22961 kez okundu
3
SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde Hemşirelik Haftası kutlandı
20673 kez okundu
4
Trump’tan seçim sonrası ilk mülakat
12149 kez okundu
5
Kursiyerlerin el eme göz nuru sergisine yoğun ilgi
10610 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.