Kahta Sosyal Hizmet Merkezi personelleri ile Kahta İlçe Emniyet Müdürlüğü Aile İçi Şiddet Büro Amirliği personelleri kadına karşı şiddete dikkat çekmek için ilçenin en işlek caddesi olan Mustafa Kemal Caddesi üzerinde stant açarak vatandaşlara broşür dağıttı.
Yapılan çalışmalarla ile ilgili açıklamalarda bulunan Kahta Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Şevket Erşahin, “Kadına yönelik şiddet sorunun önlemesi ve bu sorunla mücadele edilmesi konusunda bir farkındalık oluşturmak için bu etkinliği düzenledik. Bu anlamda söyleşiler, farklı mahallelerde, kamu kurum ve kuruluşlarında verilen farkındalık eğitimleriyle ‘Kadına Karşı Şiddete Sıfır Tölerans’ ve ‘Kadına El Kalkamaz’ teması ile farkındalık ve bilinçlendirme çalışmaları yapıldı” dedi.
Haber Merkezi





GENEL
6 gün önceEĞİTİM
20 gün önceEKONOMİ
20 gün önceGENEL
20 gün önceDİĞER HABERLER
20 gün önceGENEL
20 gün önceASAYİŞ
20 gün önce
1
Başkan Aydın: Enerjimizi Adıyaman için harcıyoruz
31818 kez okundu
2
SANKO Üniversitesi kompozisyon yarışması düzenlendi
25104 kez okundu
3
Yeniden Refah’tan dikkat çeken Soylu-Özdağ çağrısı
14633 kez okundu
4
Sivas’ta on binler Doğu Türkistan ve Filistin için ayakta
13104 kez okundu
5
BMC VE MİLLİ TANK ALTAY
10599 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.