Kaymakam Muhammed Üsame Soysal, Adıyaman Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere, Kahta Belediye Başkanı Mehmet Can Hallaç, İl Gençlik ve Spor Müdürü Hüseyin Elüstü, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Mustafa Çiçek ve Kahta 02 Spor Başkanı İsmail Mulhan ile birlikte Kahta 02 Spor – Adıyaman Belediyespor karşılaşmasına katıldı.

Adıyaman Üniversitesi Stadyumunda oynanan Bölgesel Amatör Lig baraj müsabakasında Kahta 02 Spor, Adıyaman Belediyespor’u 2-0 mağlup ederek önümüzdeki sezonda da Bölgesel Amatör Lig’de mücadele etmeye hak kazandı.

Kaymakam Soysal, müsabakada ortaya koydukları mücadeleden dolayı Kahta 02 Spor futbolcularını ve teknik ekibi tebrik ederek, önümüzdeki sezon karşılaşmalarında başarılar diledi.
Kaynak : PERRE






GENEL
14 gün önceEĞİTİM
28 gün önceEKONOMİ
28 gün önceGENEL
28 gün önceDİĞER HABERLER
28 gün önceGENEL
28 gün önceASAYİŞ
28 gün önce
1
SANKO Okulları Öğrencisi Sakmak, turnuvada iki altın madalya ve bir kupa kazandı
7397 kez okundu
2
Galatasarayda babalarını takip eden çocukları! Hamza Yiğit Akman…
7382 kez okundu
3
Mesut Özil’den Endonezya’ya ziyaret
6629 kez okundu
4
Cristiano Ronaldo’nun akıllara zarar tüm kariyerinin istatistiğini çıkardık !
6559 kez okundu
5
En fazla kızaran takım Antalyaspor! Tam 5 futbolcu….
5795 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.
Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.