Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanlık Divan Katip Üyesi ve AK Parti Adıyaman Milletvekili Doç. Dr. İshak Şan, geçtiğimiz günlerde Kahta ilçesinde bir dizi ziyaret gerçekleştirmişti. Ziyaret kapsamında Mülk Köyü’nü de gezen Milletvekili İshak Şan, muhtarlar ve vatandaşlarla bir araya gelerek onların taleplerini dinlemişti. Ziyaret sırasında Milletvekili İshak Şan, köylülerden Hasan Saray’ın evine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın fotoğrafı ve Türk bayrağı asılması talebini almıştı. Milletvekili Şan gerekli talimatı AK Parti Adıyaman İl Genel Meclis Üyesi Turan Yıldırım’a vererek, Saray’ın talebini yerine getirdi.
Talebi kısa sürede yerine getirilen Hasan Saray, mutluluğunu dile getirerek, “Sayın İshak Şan’a ve tüm milletvekillerimize teşekkür ediyorum. Bir ihtiyacımız olduğunda destek oluyorlar. Bir depremzede olarak Sayın Cumhurbaşkanımızdan, tüm milletvekillerimizden ve Kahta Teşkilatı’ndan razıyız” ifadelerini kullandı.
Köylülerden Azra Saray, “Sayın Cumhurbaşkanımızdan Allah razı olsun. Sayın Turan Yıldırım da yardımcı oldu. Hepsine teşekkür ederim” diye konuştu.
Köylülerden Mehmet Saray ise, “Biz depremzedeyiz ve Kahta’da oturuyorum. Sayın Cumhurbaşkanımız bize sahip çıktı. Sayın İshak Şan’a, Sayın Turan Yıldırım’a ve tüm milletvekillerimize teşekkür ederim” dedi.
Kaynak : PERRE
GÜNDEM
3 gün önceGENEL
18 gün önceEĞİTİM
29 gün önceGENEL
07 Aralık 2025KÜLTÜR - SANAT
07 Aralık 2025GENEL
07 Aralık 2025KÜLTÜR - SANAT
07 Aralık 2025
1
Başkan Aydın: Enerjimizi Adıyaman için harcıyoruz
30161 kez okundu
2
SANKO Üniversitesi kompozisyon yarışması düzenlendi
23409 kez okundu
3
Yeniden Refah’tan dikkat çeken Soylu-Özdağ çağrısı
12913 kez okundu
4
Sivas’ta on binler Doğu Türkistan ve Filistin için ayakta
12713 kez okundu
5
BMC VE MİLLİ TANK ALTAY
10194 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.