Olay, ilçeye bağlı Kanboğaz mevkisinde yaşandı. Edinilen bilgilere göre, seyir halindeki bir otomobilin önüne aniden çıkan sansara çarpması sonucu hayvan savrularak telef oldu. Çarpmanın etkisiyle sansar yol kenarına fırlarken, sürücü kazayı yara almadan atlattı.

Kazanın ardından bölgeye gelen vatandaşlar, yaban hayvanının cansız bedenini yol kenarından kaldırdı. Olay, bölgede yaşayanların dikkatini çekerken, sürücüler yaban hayatına zarar vermemek için daha dikkatli olunması gerektiğini ifade etti.
Gerger ilçesinde zaman zaman yaban hayvanlarının yol güzergâhına çıktığı biliniyor. Yetkililer, sürücülerin özellikle kırsal bölgelerde daha dikkatli seyretmeleri konusunda uyarılarda bulunuyor.
Kaynak : PERRE





GENEL
23 gün önceGENEL
24 Ağustos 2026GENEL
24 Ağustos 2026SİYASET
24 Ağustos 2026GENEL
24 Ağustos 2026GENEL
24 Ağustos 2026GENEL
24 Ağustos 2026
1
Başkan Aydın: Enerjimizi Adıyaman için harcıyoruz
32067 kez okundu
2
SANKO Üniversitesi kompozisyon yarışması düzenlendi
25379 kez okundu
3
Yeniden Refah’tan dikkat çeken Soylu-Özdağ çağrısı
14885 kez okundu
4
Sivas’ta on binler Doğu Türkistan ve Filistin için ayakta
13273 kez okundu
5
Adıyamanlılar ADVAK’ta Bayramlaşacak
12637 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.
Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.