Sakarya Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince kaçak ve sahte alkol faaliyetlerinin önlenmesine yönelik çalışma gerçekleştirildi. Ekipler, Adapazarı ilçesinde Y.Ç. (53) isimli şüpheliye ait iş yeri ile araçta arama yaptı.
490 LİTRE ETİL ALKOL ELE GEÇİRİLDİ
Aramalarda, yaklaşık 2 ton kaçak ve sahte alkol üretiminde kullanılacak malzeme ele geçirildi.
Operasyonda, 490 litresi birer litrelik ambalajlarda bulunan etil alkol, 1.168 adet kaçak alkol yapımında kullanılan aroma verici kit ile 315 adet farklı markalarda gümrük kaçağı cinsel içerikli ürün ele geçirildi.
ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI
Operasyonda gözaltına alınan Y.Ç. hakkında adli işlem başlatıldı.
Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, kaçakçılık suçlarıyla mücadelenin kararlılıkla sürdürüleceği bildirildi.
Kaynak : PERRE
GENEL
2 gün önceGENEL
5 gün önceSİYASET
21 gün önceGENEL
03 Temmuz 2026GENEL
03 Temmuz 2026GENEL
03 Temmuz 2026EĞİTİM
03 Temmuz 2026
1
Başkan Aydın: Enerjimizi Adıyaman için harcıyoruz
31960 kez okundu
2
SANKO Üniversitesi kompozisyon yarışması düzenlendi
25254 kez okundu
3
Yeniden Refah’tan dikkat çeken Soylu-Özdağ çağrısı
14778 kez okundu
4
Sivas’ta on binler Doğu Türkistan ve Filistin için ayakta
13203 kez okundu
5
Adıyamanlılar ADVAK’ta Bayramlaşacak
12557 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.
Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.