Sultangazi Adıyamanlılar Platformu Başkanı Hüseyin Teke’nin öncülüğünde gerçekleştirilen toplantıda, organizasyonun hazırlıkları değerlendirildi. Katılımcılar, Adıyaman’ın kültürel mirasının tanıtılması ve hemşehriler arasındaki dayanışmanın geliştirilmesine ilişkin görüş ve önerilerini paylaştı.
ADIYAMAN’IN KÜLTÜREL DEĞERLERİ İSTANBUL’DA TANITILACAK
Teke, tanıtım günleriyle Adıyaman’ın kültürünü, geleneklerini ve değerlerini İstanbul’da yaşatmayı, bu mirası gelecek nesillere aktarmayı amaçladıklarını belirtti.
Hazırlık sürecine sunulan katkılardan duyduğu memnuniyeti dile getiren Teke, katılımcıların görüş ve önerilerinin organizasyon açısından önem taşıdığını ifade etti.
“BU ORGANİZASYON HEPİMİZİN”
Toplantıya katılan STK başkanlarına, kanaat önderlerine ve basın mensuplarına teşekkür eden Teke, ortak çalışma çağrısında bulunarak şunları söyledi:
“Bu organizasyon hepimizin, bu başarı hepimizin olacaktır. Birlikte başaracağız, birlikte güzel izler bırakacağız.”
Sultangazi Adıyaman Tanıtım Günleri kapsamında, 5-8 Kasım tarihleri arasında Adıyaman’ın kültürel zenginliklerinin ziyaretçilerle buluşturulması hedefleniyor.
Kaynak : PERRE



GENEL
10 gün önceGENEL
17 gün önceASAYİŞ
17 gün önceSPOR
24 Ekim 2026GENEL
24 Ekim 2026GENEL
24 Ekim 2026GENEL
24 Ekim 2026
1
Başkan Aydın: Enerjimizi Adıyaman için harcıyoruz
32213 kez okundu
2
SANKO Üniversitesi kompozisyon yarışması düzenlendi
25542 kez okundu
3
Yeniden Refah’tan dikkat çeken Soylu-Özdağ çağrısı
15031 kez okundu
4
Sivas’ta on binler Doğu Türkistan ve Filistin için ayakta
13361 kez okundu
5
Adıyamanlılar ADVAK’ta Bayramlaşacak
12732 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.
Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.