İl özel idaresi tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında Bağdere Köyü ve Özel Evler Mezrasında vatandaşların rahat konforlu bir yaşam sürdürmeleri için başlatılan parke taşı çalışmaları tamamlanarak hizmete sunuldu.

“Evlerimizin önü tertemiz oldu”
Köy sakinleri parke taşlarının tamamlanarak hizmete sunulması sonrası yaşadıkları mutlulukları dile getirdi. Adıyaman Valiliği ve İl Özel İdaresine teşekkürlerini ileten vatandaşlar, böyle bir hizmeti daha önce hiç görmediklerini, evlerinin önlerine kadar yapılan parke taşları sonrası evlerinin önlerinin tertemiz olduğunu ifade etti.

Bağdare Köy Muhtarı Mahmut Çalış, yapılan çalışmalarla ilgili şunları söyledi;
“Şu anda köyümüzde kilitli parke taşı döşemesi yapılıyor. Başta cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere , İl Özel İdare Genel Sekreteri ve Vali Yardımcısı Şükrü Alperen Göktaş‘tan allah razı olsun.”
İl özel idaresi tarafından konuya ilişkin yapılan açıklamada:
“Adıyaman Valiliği İl Özel İdaresi olarak üretmeye, yenilemeye ve her noktaya hizmet ulaştırmaya devam ediyoruz. ” ifadelerine yer verildi.
Kaynak : PERRE




GENEL
15 gün önceEĞİTİM
29 gün önceEKONOMİ
29 gün önceGENEL
29 gün önceDİĞER HABERLER
29 gün önceGENEL
29 gün önceASAYİŞ
29 gün önce
1
Başkan Aydın: Enerjimizi Adıyaman için harcıyoruz
31832 kez okundu
2
SANKO Üniversitesi kompozisyon yarışması düzenlendi
25121 kez okundu
3
Yeniden Refah’tan dikkat çeken Soylu-Özdağ çağrısı
14648 kez okundu
4
Sivas’ta on binler Doğu Türkistan ve Filistin için ayakta
13114 kez okundu
5
BMC VE MİLLİ TANK ALTAY
10612 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.
Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.