Adıyaman Yaş Meyve ve Sebze Odası Başkanlığı seçimleri genel kurulda yapıldı. Abuzer Aslantürk Konferans Salonu’nda düzenlenen seçimde Mehmet Atalay ile Mehmet Baki Kuttlu başkanlık için yarıştı.
Seçimlerde toplam 90 oy kullanıldı, 3 oy geçersiz sayıldı. Geçerli 87 oyun 44’ünü alan Mehmet Atalay, 43 oy alan Mehmet Baki Kuttlu’yu geride bırakarak odanın yeni başkanı oldu. Seçim sonucunda başkanlık koltuğu, 1 oy farkla Mehmet Atalay’a geçti.

Genel kurulda kullanılan oyların sayımı tamamlandıktan sonra sonuçlar açıklandı. Yapılan seçim sonucunda Adıyaman Yaş Meyve ve Sebze Odası’nın yönetim kurulunda görev alacak isimler de belirlendi.
Seçimlerin ardından başkan Mehmet Atalay, katılımcılara teşekkür etti. Başkan Atalay, görev süresi boyunca odanın çalışmalarını sürdüreceklerini ifade etti.
Genel kurul, katılımcıların oy kullanmasının ardından tamamlandı.
Kaynak : PERRE
GENEL
6 gün önceGENEL
13 gün önceASAYİŞ
13 gün önceSPOR
29 gün önceGENEL
21 Ekim 2026GENEL
21 Ekim 2026GENEL
21 Ekim 2026
1
Başkan Aydın: Enerjimizi Adıyaman için harcıyoruz
32207 kez okundu
2
SANKO Üniversitesi kompozisyon yarışması düzenlendi
25533 kez okundu
3
Yeniden Refah’tan dikkat çeken Soylu-Özdağ çağrısı
15025 kez okundu
4
Sivas’ta on binler Doğu Türkistan ve Filistin için ayakta
13356 kez okundu
5
Adıyamanlılar ADVAK’ta Bayramlaşacak
12727 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.