Adıyaman Valiliği tarafından yapılan açıklamaya göre, Adıyaman’da düzenlenecek “Adıyaman 2. Motofest” için hazırlık çalışmaları sürüyor.
Valilik koordinasyonunda planlanan festival kapsamında gerçekleştirilen hazırlık ve değerlendirme toplantısı, Vali Osman Varol başkanlığında yapıldı. Toplantıda, organizasyonun üç gün boyunca güvenli ve sorunsuz şekilde gerçekleştirilmesine yönelik yürütülecek çalışmalar ele alındı.
Festivalin, 15-16-17 Mayıs 2026 tarihlerinde Beşpınar Marina’da düzenlenmesi planlanıyor. Etkinlik süresince motosiklet gösterileri, konserler ve çeşitli sahne performanslarının yer alacağı bildirildi.
Program kapsamında Zakkum, Manga ve Aynur Polat sahne alacak. Festival boyunca ayrıca Tolga Özgüdür’ün DJ performanslarıyla etkinliklerin devam edeceği ifade edildi.
Açıklamada, Adıyaman Motofest’in kentin sosyal ve ekonomik hayatına katkı sağlamasının hedeflendiği belirtildi.
Kaynak : PERRE
EĞİTİM
3 gün önceEKONOMİ
3 gün önceGENEL
3 gün önceDİĞER HABERLER
3 gün önceGENEL
3 gün önceASAYİŞ
3 gün önceASAYİŞ
3 gün önce
1
Başkan Aydın: Enerjimizi Adıyaman için harcıyoruz
31772 kez okundu
2
SANKO Üniversitesi kompozisyon yarışması düzenlendi
25052 kez okundu
3
Yeniden Refah’tan dikkat çeken Soylu-Özdağ çağrısı
14585 kez okundu
4
Sivas’ta on binler Doğu Türkistan ve Filistin için ayakta
13070 kez okundu
5
BMC VE MİLLİ TANK ALTAY
10559 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.
Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.