Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Adıyaman Şubesi ev sahipliğinde, Haziran ayında vatan uğruna şehit düşen kahramanlar için Mevlid-i Şerif programı düzenlendi. Programa Adıyaman Valisi Abdullah Küçük, şehit aileleri, gaziler ve vatandaşlar katıldı.

Kur’an-ı Kerim Tilaveti ve Dualar Okundu
Programda Müftülük görevlileri tarafından Kur’an-ı Kerim tilavet edildi, Mevlid-i Şerif okunarak ilahiler seslendirildi. Haziran ayında şehadet makamına erişen kahraman şehitler başta olmak üzere, vatanın birliği ve milletin huzuru için canlarını feda eden tüm şehitler için dualar edildi.

Şehitler Rahmetle Anıldı
Programda, şehitlerin fedakârlıklarının hiçbir zaman unutulmayacağı vurgulanırken, aziz hatıralarının daima yaşatılacağı ifade edildi. Yapılan dualarda, tüm şehitlere Allah’tan rahmet dilendi.

Vali Abdullah Küçük de programda şehit aileleri ve gazilerle bir araya gelerek onların talep ve görüşlerini dinledi.
Kaynak : PERRE
SPOR
9 gün önceGENEL
01 Ekim 2026GENEL
01 Ekim 2026GENEL
01 Ekim 2026SİYASET
01 Ekim 2026GENEL
01 Ekim 2026GENEL
01 Ekim 2026
1
Başkan Aydın: Enerjimizi Adıyaman için harcıyoruz
32156 kez okundu
2
SANKO Üniversitesi kompozisyon yarışması düzenlendi
25481 kez okundu
3
Yeniden Refah’tan dikkat çeken Soylu-Özdağ çağrısı
14975 kez okundu
4
Sivas’ta on binler Doğu Türkistan ve Filistin için ayakta
13329 kez okundu
5
Adıyamanlılar ADVAK’ta Bayramlaşacak
12695 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.