• HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • İNTERAKTİF
  • HESAP
  • DİĞER
Adıyaman’daki Ziraat Odalarından Ticaret Borsası’na “Hayırlı Olsun” Ziyareti

Adıyaman’daki Ziraat Odalarından Ticaret Borsası’na “Hayırlı Olsun” Ziyareti

Ziraat Odası başkanları, Adıyaman Ticaret Borsası Başkanı Mahmut Fırat ve yönetimine yeni görev döneminde başarı dileklerini iletti.

ABONE OL
21 Ekim 2026 01:09
Adıyaman’daki Ziraat Odalarından Ticaret Borsası’na “Hayırlı Olsun” Ziyareti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ziraat Odası başkanları, Adıyaman Ticaret Borsası Başkanı Mahmut Fırat ve yönetimine yeni görev döneminde başarı dileklerini iletti.

Adıyaman’daki ziraat odalarının başkanları, Adıyaman Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanlığına seçilen Mahmut Fırat’a nezaket ve hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette, Adıyaman tarımı ve ekonomisinin gelişimi için ortak hareket etme ve iş birliği mesajları öne çıktı.

Kentin Tarım Liderlerinden Birlik ve Beraberlik Vurgusu
Kâhta Ziraat Odası Başkanı Fatin Rüştü Zorlu Turanlı, Adıyaman Ziraat Odası Başkanı Yaşar Özkan, Besni Ziraat Odası Başkanı İsmail Sümer ve Sincik Ziraat Odası Başkanı Kadir Altıntel ile birlikte Adıyaman Ticaret Borsası Başkanı Mahmut Fırat’ı makamında ziyaret etti.

Ziyaretin ardından bir açıklama yapan Kâhta Ziraat Odası Başkanı Fatin Rüştü Zorlu Turanlı, gösterilen samimi misafirperverlikten dolayı Ticaret Borsası yönetimine teşekkür etti.

“İlimizin Ekonomik Kalkınması İçin Birlikte Çalışacağız”
Yeni dönemin Adıyaman’ın ticaretine, sanayisine ve tarımına hayırlı olmasını temenni eden Turanlı, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
“Adıyaman Ziraat Odası Başkanımız Sayın Yaşar Özkan, Besni Ziraat Odası Başkanımız Sayın İsmail Sümer ve Sincik Ziraat Odası Başkanımız Sayın Kadir Altıntel ile birlikte Adıyaman Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Mahmut Fırat’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Nazik ev sahiplikleri ve samimi misafirperverlikleri için kendilerine teşekkür ediyor; Sayın Mahmut Fırat’a, yönetim kuruluna ve tüm meclis üyelerine yeni görev dönemlerinde başarılar diliyoruz.

Yeni dönemin Adıyaman’ımızın ticaretine, sanayisine, tarımına ve ekonomik kalkınmasına önemli katkılar sunmasını temenni ediyor, birlik ve beraberlik içerisinde ilimiz için güzel çalışmalara imza atılmasını diliyoruz.” dedi

Haber Merkezi

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.


HIZLI YORUM YAP
300x250r-tüm-haberler-bilesen
300x250r-tüm-haberler-bilesen-2

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.