AK Parti Adıyaman Milletvekili Hüseyin Özhan, AK Parti Adıyaman İl Başkanı Ekrem Gürcan Çadır, Merkez İlçe Başkanı Mehmet Fatih Olgun, Kadın Kolları Başkanı Saliha Diler, Gençlik Kolları Başkanı Hasan Ünsal ve İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Kılınç’tan oluşan heyet, Adıyaman Valisi Abdullah Küçük’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Valilik makamında gerçekleşen ziyarette, Vali Abdullah Küçük’e yeni görevinde başarı dilekleri iletilirken, Adıyaman’da yürütülen çalışmalar ve kamu hizmetleriyle ilgili değerlendirmelerde bulunuldu.
Ziyarette konuşan AK Parti Adıyaman Milletvekili Hüseyin Özhan ve beraberindeki heyet, Vali Küçük’e görevinde başarılar dileyerek, yeni görevinin Adıyaman için hayırlı olmasını temenni etti.
Vali Abdullah Küçük ise nazik ziyaretlerinden dolayı Milletvekili Hüseyin Özhan ve beraberindeki heyete teşekkür etti.
Kaynak : PERRE
GENEL
4 gün önceGENEL
22 gün önceEĞİTİM
18 Mayıs 2026EKONOMİ
18 Mayıs 2026GENEL
18 Mayıs 2026DİĞER HABERLER
18 Mayıs 2026GENEL
18 Mayıs 2026
1
Başkan Aydın: Enerjimizi Adıyaman için harcıyoruz
31845 kez okundu
2
SANKO Üniversitesi kompozisyon yarışması düzenlendi
25136 kez okundu
3
Yeniden Refah’tan dikkat çeken Soylu-Özdağ çağrısı
14661 kez okundu
4
Sivas’ta on binler Doğu Türkistan ve Filistin için ayakta
13123 kez okundu
5
BMC VE MİLLİ TANK ALTAY
10627 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.
Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.