Malatya’nın Battalgazi ilçesinde bugün meydana gelen 5,6 büyüklüğündeki deprem çevre illerde olduğu gibi Besni’de de hissedildi. Depremin ardından Besni Belediyesi tarafından yayımlanan açıklamada, yaşanan sarsıntının deprem gerçeğini bir kez daha hatırlattığı belirtildi.
Belediyenin açıklamasında şu ifadelere yer verildi:
“Malatya Battalgazi ilçesinde meydana gelen, Besni’de de hissedilen 5,6 şiddetindeki deprem bizleri yeniden bu gerçekle karşı karşıya getirdi. Çevre illerden de hissedilen depremden etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Yanınızdayız, birlikte güçlüyüz.”

Kaynak : PERRE
GENEL
6 gün önceGENEL
24 gün önceEĞİTİM
21 Mayıs 2026EKONOMİ
21 Mayıs 2026GENEL
21 Mayıs 2026DİĞER HABERLER
21 Mayıs 2026GENEL
21 Mayıs 2026
1
Başkan Aydın: Enerjimizi Adıyaman için harcıyoruz
31851 kez okundu
2
SANKO Üniversitesi kompozisyon yarışması düzenlendi
25143 kez okundu
3
Yeniden Refah’tan dikkat çeken Soylu-Özdağ çağrısı
14668 kez okundu
4
Sivas’ta on binler Doğu Türkistan ve Filistin için ayakta
13128 kez okundu
5
BMC VE MİLLİ TANK ALTAY
10632 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.
Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.