Osmaniye’nin Düziçi ilçesinde yaşayan genç şair Mehmet Ağca, üçüncü şiir kitabı “Kalbimden Yükselen Şiirler”i yayımladı.
Daha önce “Sessiz Düşler” ve “Engelsiz Ruhunun Şiirleri” adlı eserleriyle okuyucuların karşısına çıkan Ağca, yeni kitabında da duygu temalı şiirlere yer verdi. Kitapta sevgi, hüzün ve umut gibi temalar işlenirken, şairin iç dünyasını ve yaşamından izleri yansıtan şiirlerin bulunduğu belirtildi.

Yazmayı hayatının önemli bir parçası olarak gördüğünü ifade eden Ağca’nın, üretmeye ve eserlerini okuyucularla buluşturmaya devam ettiği kaydedildi. Şairin, şiirleri aracılığıyla okuyucuların duygularına hitap etmeyi amaçladığı bildirildi.
“Kalbimden Yükselen Şiirler” adlı eser, internet üzerinden satışa sunuldu. Kitabın, kısa süreliğine indirimli olarak okuyucularla buluştuğu öğrenildi.
Edebiyatseverler, kitapla ilgili detaylı bilgiye ve sipariş bağlantısına ilgili satış platformu üzerinden ulaşabiliyor.
Haber Merkezi
GENEL
11 gün önceEĞİTİM
25 gün önceEKONOMİ
25 gün önceGENEL
25 gün önceDİĞER HABERLER
25 gün önceGENEL
25 gün önceASAYİŞ
25 gün önce
1
Başkan Aydın: Enerjimizi Adıyaman için harcıyoruz
31826 kez okundu
2
SANKO Üniversitesi kompozisyon yarışması düzenlendi
25113 kez okundu
3
Yeniden Refah’tan dikkat çeken Soylu-Özdağ çağrısı
14642 kez okundu
4
Sivas’ta on binler Doğu Türkistan ve Filistin için ayakta
13109 kez okundu
5
BMC VE MİLLİ TANK ALTAY
10606 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.
Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.