Giresun’da, Kuzalan Şelalesi Tabiat Parkı içerisinde bulunan Mavi Göl, yeni turizm sezonu öncesinde hazırlık sürecine girdi. Her yıl yerli ve yabancı binlerce ziyaretçiyi ağırlayan bölgede, sezon açılışı öncesi temizlik, çevre düzenlemesi ve yürüyüş yollarında bakım çalışmaları başlatıldı. Turkuaz rengiyle öne çıkan göl, özellikle ilkbahar ve yaz aylarında yoğun ilgi görüyor.

Yetkililer, çalışmaların ziyaretçilerin bölgeyi daha güvenli ve konforlu şekilde gezebilmesi amacıyla yürütüldüğünü belirtti. Ayrıca doğal yapının korunmasına yönelik önlemlerin de artırıldığı ifade edildi.
Bölgede yürütülen çalışmalar kapsamında göl çevresinde temizlik yapılırken, şelale etrafındaki yürüyüş güzergahlarında bakım ve düzenleme işlemleri sürdürülüyor.

Doğal yapısıyla dikkat çeken alanın, yeni sezonda da ziyaretçilerini ağırlamaya hazırlandığı bildirildi.

Kaynak : PERRE





GENEL
2 gün önceEĞİTİM
16 gün önceEKONOMİ
16 gün önceGENEL
16 gün önceDİĞER HABERLER
16 gün önceGENEL
16 gün önceASAYİŞ
16 gün önce
1
Başkan Aydın: Enerjimizi Adıyaman için harcıyoruz
31807 kez okundu
2
SANKO Üniversitesi kompozisyon yarışması düzenlendi
25092 kez okundu
3
Yeniden Refah’tan dikkat çeken Soylu-Özdağ çağrısı
14622 kez okundu
4
Sivas’ta on binler Doğu Türkistan ve Filistin için ayakta
13097 kez okundu
5
BMC VE MİLLİ TANK ALTAY
10589 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.
Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.