• HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • İNTERAKTİF
  • HESAP
  • DİĞER
Giresun’da Mavi Göl yeni sezona hazırlanıyor  – Videolu Haber

Giresun’da Mavi Göl yeni sezona hazırlanıyor – Videolu Haber

Giresun'daki Kuzalan Şelalesi Tabiat Parkı sınırlarında yer alan Mavi Göl'de, sezon öncesi temizlik ve bakım çalışmaları başlatıldı.

ABONE OL
28 Nisan 2026 21:32
Giresun’da Mavi Göl yeni sezona hazırlanıyor  – Videolu Haber
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Giresun’da, Kuzalan Şelalesi Tabiat Parkı içerisinde bulunan Mavi Göl, yeni turizm sezonu öncesinde hazırlık sürecine girdi. Her yıl yerli ve yabancı binlerce ziyaretçiyi ağırlayan bölgede, sezon açılışı öncesi temizlik, çevre düzenlemesi ve yürüyüş yollarında bakım çalışmaları başlatıldı. Turkuaz rengiyle öne çıkan göl, özellikle ilkbahar ve yaz aylarında yoğun ilgi görüyor.

Yetkililer, çalışmaların ziyaretçilerin bölgeyi daha güvenli ve konforlu şekilde gezebilmesi amacıyla yürütüldüğünü belirtti. Ayrıca doğal yapının korunmasına yönelik önlemlerin de artırıldığı ifade edildi.

Bölgede yürütülen çalışmalar kapsamında göl çevresinde temizlik yapılırken, şelale etrafındaki yürüyüş güzergahlarında bakım ve düzenleme işlemleri sürdürülüyor.

Doğal yapısıyla dikkat çeken alanın, yeni sezonda da ziyaretçilerini ağırlamaya hazırlandığı bildirildi.

Kaynak : PERRE






Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.


HIZLI YORUM YAP
300x250r-tüm-haberler-bilesen
300x250r-tüm-haberler-bilesen-2

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.