• HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • İNTERAKTİF
  • HESAP
  • DİĞER
Kahta’da kurban hizmetleri komisyonu değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi

Kahta’da kurban hizmetleri komisyonu değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi

Kahta Kaymakamlığı'nda ilgili kurum amirlerinin katılımıyla kurban hizmetleri komisyonu değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.

ABONE OL
6 Mayıs 2026 18:33
Kahta’da kurban hizmetleri komisyonu değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kaymakam Muhammed Üsame Soysal başkanlığında, ilgili kurum amirleri ve komisyon üyelerinin katılımıyla kurban hizmetleri komisyonu değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Kaymakam Soysal, Kurban Bayramı süresince kurban kesimlerinin belirlenen alanlarda, hijyen kurallarına uygun ve düzenli bir şekilde yapılmasının büyük önem taşıdığını belirterek; vatandaşların sağlığı, çevre temizliği ve kamu düzeninin korunması adına tüm tedbirlerin eksiksiz şekilde uygulanacağını ifade etti. Bayramın huzur ve güven içerisinde geçirilmesi için ilgili birimlerin görevlerini titizlikle yerine getireceğini ifade etti.

Kaynak : PERRE

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.


HIZLI YORUM YAP
300x250r-tüm-haberler-bilesen
300x250r-tüm-haberler-bilesen-2

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.