DOLAR 41,6258 0,43%
EURO 48,8978 0,71%
ALTIN 5.208,971,00
BITCOIN 51032461,71%
Adıyaman
26°

AÇIK

02:00

İMSAK Vakti

Nazım Pektaş İçin Baro’da Tören

Nazım Pektaş İçin Baro’da Tören

Adıyaman Barosu’nun eski başkanlarından Avukat Mustafa Nazım Pektaş, hayatını kaybetti. Pektaş için Adıyaman Barosu tarafından Adliye önünde bir tören düzenlendi.

ABONE OL
1 Haziran 2025 00:11
Nazım Pektaş İçin Baro’da Tören
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Adıyaman Barosu’nun eski başkanlarından Avukat Mustafa Nazım Pektaş, hayatını kaybetti. Pektaş için Adıyaman Barosu tarafından Adliye önünde bir tören düzenlendi.

İkamet ettiği evinde kalp krizi geçirmesi sonucu hayatını kaybeden 2 çocuk babası 62 yaşındaki Avukat Mustafa Nazım Pektaş için Adıyaman Adliyesi bahçesinde cenaze töreni düzenlendi. 2004-2008 Yıllarında Adıyaman Baro Başkanlığı yapan ve hayatını kaybeden Avukat Mustafa Nazım Pektaş’ın ölümü adliyede büyük bir üzüntüye neden oldu.

Baro bahçesinde gerçekleştirilen törene Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Ahmet Aydın, Milletvekillerinden Mustafa Alkayış, AK Parti İl Başkanı Faruk Bülent Kablan, Baro Başkanı Bilal Doğan, çok sayıda avukat, adliye personeli ve meslektaşı katıldı. Saygı duruşunun ardından yapılan konuşmalarda, Avukat Mustafa Nazım Pektaş’ın hukuk camiasına katkıları ve mesleki duruşu vurgulandı.

Törenin ardından merhum Nazım Pektaş, dualar eşliğinde adliyeden uğurlandı. Cenaze törenine katılanlar, ailesine ve yakınlarına başsağlığı diledi.

Adıyaman hukuk camiası, deneyimli bir hukukçuyu ve kıymetli bir meslektaşını kaybetmenin üzüntüsünü yaşadı.

Haber Merkezi

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r-tüm-haberler-bilesen
300x250r-tüm-haberler-bilesen-2