Adıyaman Valisi Abdullah Küçük, Kahta ilçesindeki programları kapsamında Kahta Belediyesi’ni ziyaret ederek Belediye Başkanı Mehmet Can Hallaç ile bir araya geldi.
İlçe Kaymakamı Muhammed Üsame Soysal’ın da yer aldığı ziyarette Başkan Hallaç, ilçede yürütülen belediye hizmetleri, devam eden projeler ve planlanan yatırımlarla ilgili Vali Küçük’e bilgi verdi. Görüşmede, Kahta’nın gelişimine yönelik çalışmalar ve belediyenin hizmet alanlarında yürütülen projeler değerlendirildi.

Vali Küçük, Gençlerle Bir Araya Geldi
Vali Küçük, belediye ziyaretinin ardından Kahta Belediyesi Gençlik Meclisi’nde gençlerle buluştu.
Gençlerle samimi bir ortamda sohbet eden Küçük, eğitim, kariyer planlaması ve kişisel gelişim konularında tavsiyelerde bulundu. Gençlerin ülkenin geleceğinde önemli bir role sahip olduğunu vurgulayan Küçük, başarıya ulaşmanın yolunun bilgi, birikim ve sürekli gelişimden geçtiğini ifade etti.

Gençlerin Görüşlerini Dinledi
Programda gençlerin talep, öneri ve görüşlerini dinleyen Vali Küçük, her alanda kendilerini geliştirmelerinin önemine dikkat çekti.

Gençlere başarı dileklerinde bulunan Vali Küçük, kamu kurumlarının gençlerin yanında olmaya devam edeceğini belirtti.
Ziyaret, günün anısına çekilen hatıra fotoğrafının ardından sona erdi.
Kaynak : PERRE
SİYASET
1 gün önceGENEL
15 gün önceGENEL
30 gün önceGENEL
14 Haziran 2026EĞİTİM
14 Haziran 2026EKONOMİ
14 Haziran 2026GENEL
14 Haziran 2026
1
Başkan Aydın: Enerjimizi Adıyaman için harcıyoruz
31909 kez okundu
2
SANKO Üniversitesi kompozisyon yarışması düzenlendi
25203 kez okundu
3
Yeniden Refah’tan dikkat çeken Soylu-Özdağ çağrısı
14726 kez okundu
4
Sivas’ta on binler Doğu Türkistan ve Filistin için ayakta
13167 kez okundu
5
Adıyamanlılar ADVAK’ta Bayramlaşacak
12520 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.
Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.