Adıyaman Valisi Abdullah Küçük, Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Keleş’e iade-i ziyarette bulunarak üniversitede yürütülen akademik ve idari çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Ziyarette Vali Küçük’e Adıyaman İl Jandarma Komutanı J. Kd. Albay Fahri Semiz de eşlik etti. Görüşmede, üniversitede yürütülen akademik, bilimsel ve sosyo-kültürel çalışmalar ile kamu kurumları arasındaki iş birliği konuları ele alındı.
Vali Abdullah Küçük, ziyaret sırasında üniversite bünyesinde yürütülen idari ve akademik faaliyetler hakkında bilgi aldı. Taraflar, gençlerin daha nitelikli eğitim alması, üniversite-kamu iş birliğinin güçlendirilmesi ve Adıyaman’ın bilimsel, sosyal ve kültürel gelişimine katkı sağlayacak ortak projeler üzerine değerlendirmelerde bulundu.
Rektör Prof. Dr. Mehmet Keleş, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “Nazik ziyaretlerinden dolayı Sayın Valimize ve Sayın İl Jandarma Komutanımıza teşekkür ederim” dedi.
Haber Merkezi

GENEL
5 gün önceGENEL
23 gün önceEĞİTİM
19 Mayıs 2026EKONOMİ
19 Mayıs 2026GENEL
19 Mayıs 2026DİĞER HABERLER
19 Mayıs 2026GENEL
19 Mayıs 2026
1
Başkan Aydın: Enerjimizi Adıyaman için harcıyoruz
31848 kez okundu
2
SANKO Üniversitesi kompozisyon yarışması düzenlendi
25139 kez okundu
3
Yeniden Refah’tan dikkat çeken Soylu-Özdağ çağrısı
14665 kez okundu
4
Sivas’ta on binler Doğu Türkistan ve Filistin için ayakta
13125 kez okundu
5
BMC VE MİLLİ TANK ALTAY
10629 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.
Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.