• HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • İNTERAKTİF
  • HESAP
  • DİĞER
Valilikten sağanak ve sel uyarısı​‌

Valilikten sağanak ve sel uyarısı​‌

Adıyaman Valiliği, Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün son değerlendirmelerine dayanarak kent genelinde ve çevre illerde kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış beklendiğini duyurdu.

ABONE OL
5 Kasım 2026 21:30
Valilikten sağanak ve sel uyarısı​‌
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Valilikten yapılan açıklamada, 6 Kasım 2026 Cuma günü saat 06.00’dan 7 Kasım 2026 Cumartesi günü saat 19.00’a kadar Adıyaman ve çevresinde yerel olarak kuvvetli yağışların etkili olmasının beklendiği belirtildi.

Meteoroloji’nin yayımladığı uyarıda; Hatay, Gaziantep, Kilis, Adıyaman, Şanlıurfa, Diyarbakır, Mardin, Batman, Siirt, Şırnak, Elazığ, Bingöl, Bitlis ve Hakkari çevreleri ile Malatya’nın güney ve Muş’un batı kesimlerinde yağışların yer yer kuvvetli olacağı ifade edildi.

Yetkililer, kuvvetli yağışlara bağlı olarak meydana gelebilecek sel, su baskını, heyelan, yıldırım, yerel dolu yağışı, ulaşımda aksamalar, yağış anında kuvvetli rüzgâr ve hortum gibi olumsuzluklara karşı vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmalarını istedi.

Adıyaman Valiliği, özellikle riskli bölgelerde yaşayan vatandaşların meteorolojik uyarıları takip etmeleri ve gerekli önlemleri almalarının önem taşıdığını vurguladı.

Kaynak : PERRE

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.


HIZLI YORUM YAP
300x250r-tüm-haberler-bilesen
300x250r-tüm-haberler-bilesen-2

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.