Adıyaman Valiliği tarafından yapılan açıklamaya göre, Adıyaman Muhtarlar Federasyonu Başkanı Abdulkadir Geylani Taş ile il merkezindeki mahalle muhtarları, 30 Nisan 2026 tarihli ve 2026/123 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Aydın Valiliği görevine atanan Adıyaman Valisi Dr. Osman Varol’u ziyaret etti.

Gerçekleşen ziyarette muhtarlar, 6 Şubat depremleri sonrasında ağır hasar gören Adıyaman’ın yeniden ihyası ve iyileştirilmesi sürecinde gösterdiği gayret ve özverili çalışmaları dolayısıyla Varol’a teşekkür etti.

Muhtarlar ayrıca, Varol’a yeni görev yerinde başarılar dileyerek, görevinin hayırlı olması temennisinde bulundu.
Kaynak : PERRE




GENEL
8 gün önceEĞİTİM
21 gün önceEKONOMİ
21 gün önceGENEL
21 gün önceDİĞER HABERLER
21 gün önceGENEL
21 gün önceASAYİŞ
21 gün önce
1
Başkan Aydın: Enerjimizi Adıyaman için harcıyoruz
31819 kez okundu
2
SANKO Üniversitesi kompozisyon yarışması düzenlendi
25105 kez okundu
3
Yeniden Refah’tan dikkat çeken Soylu-Özdağ çağrısı
14634 kez okundu
4
Sivas’ta on binler Doğu Türkistan ve Filistin için ayakta
13105 kez okundu
5
BMC VE MİLLİ TANK ALTAY
10600 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.
Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.