Kahtalı Mıçe Kültür Merkezi ev sahipliğinde gerçekleştirilen “Zemheri Ateşi” şiir programının dördüncüsü, yoğun katılımla düzenlendi. Edebiyat ve sanatseverleri bir araya getiren programda şiir dinletileri ile sahne performansları izleyiciler tarafından ilgiyle takip edildi.

Program kapsamında Ömer İnce, Mahmut Arutay, Hüseyin Türkoğlu, Rabia T. Bakırcı ve Habib Aslan tarafından çeşitli şiirler seslendirildi. Katılımcılar, farklı temalarda icra edilen şiir dinletileri eşliğinde edebiyat dolu bir akşam yaşadı. Program boyunca sahnelenen performanslar izleyicilerden alkış aldı.

Etkinlikte Kaymakam Muhammed Üsame Soysal da sahneye çıkarak şiir seslendirdi. Kaymakam Soysal’ın okuduğu şiir, salonda bulunan davetliler tarafından ilgiyle dinlendi.

Program sonunda açıklamada bulunan Kahta İlçe Milli Eğitim Müdürü Lütfü Başli, etkinliğin hazırlanmasında emeği geçen kişi ve kurumlara teşekkür etti. Başli, başta Kaymakam Muhammed Üsame Soysal olmak üzere programda sahne alan şiir yorumcularına, organizasyonda görev alan ekiplere ve programa katılım sağlayan davetlilere teşekkürlerini iletti.
Programa; Kaymakam Muhammed Üsame Soysal, Belediye Başkan Yardımcısı Enver Dinçer, kurum amirleri, öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Kaynak : PERRE
GENEL
2 gün önceGENEL
20 gün önceEĞİTİM
16 Mayıs 2026EKONOMİ
16 Mayıs 2026GENEL
16 Mayıs 2026DİĞER HABERLER
16 Mayıs 2026GENEL
16 Mayıs 2026
1
Başkan Aydın: Enerjimizi Adıyaman için harcıyoruz
31842 kez okundu
2
SANKO Üniversitesi kompozisyon yarışması düzenlendi
25133 kez okundu
3
Yeniden Refah’tan dikkat çeken Soylu-Özdağ çağrısı
14658 kez okundu
4
Sivas’ta on binler Doğu Türkistan ve Filistin için ayakta
13120 kez okundu
5
BMC VE MİLLİ TANK ALTAY
10622 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.
Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.